Guido Thys's 8erlijk Management (Dutch Edition) PDF

By Guido Thys

it is a soiled activity, yet somebody's bought to do it! roept Guido Thys in dit boek uit.

Zijn indringende vraag "bent u nog steeds bezig met de klassieke 19de-eeuwse managementaanpak en -instrumenten, of hebt u zich aangepast aan de 21ste eeuw?" wordt immers niet altijd even gunstig onthaald.

"Alles moet anders!" roepen managers tegen hun organisatie. Dat ze de zaken zelf ook anders moeten aanpakken, komt echter zelden of nooit ter sprake.
Ten onrechte, schrijft Guido Thys, administration is geëvolueerd van de oplossing voor problemen naar de oorzaak ervan. Managen is een klotejob geworden: managers zijn nergens populair en leiden aan werkdruk, tension en burn-outs.
Management (à los angeles mba) is niet meer van deze tijd. Het is hyperlinks en rechts ingehaald en loopt hopeloos 8er. Klanten weten het en klagen 360 graden in de rondte. Medewerkers weten het en schreeuwen het van de daken. Aandeelhouders weten het maar houden het stil.

Meer dan ooit hebben organisaties kaders, leiderschap en gezond verstand nodig. Niemand kan deze rol beter op zich nemen dan u, de supervisor van nu.
Dit boek biedt u, na een niet altijd even prettig lezende examine, praktische handreikingen op de eight punten waarop administration 8er loopt. Met het bijbehorende denkboek kunt u zelf aan de slag. Weer de juiste meesters dienen, de concentration op de juiste plek leggen, uzelf niet meer buitenspel zetten, echte waarde creëren, de established order vervangen door een circulate, onderscheid in plaats van conformiteit opzoeken, utopieën inruilen voor realisme en allerhande foute instrumenten de deur uitgooien.

Guido Thys gooit zijn dertig jaar ervaring, gesprekken met duizenden managers en zijn encyclopedische bedrijfskundige kennis in de strijd. Als auteur van sixteen boeken en met meer dan 2.400 lezingen en workshops is hij een gevestigd dwarsdenker en luis in de pels. it is a soiled task, but…

www.guidothys.nl/8erlijk

Show description

Read or Download 8erlijk Management (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Nicoline Mulder,Fokke Wijnstra,Van Haren Publishing's De kleine prinses en de chaos in het project (Dutch Edition) PDF

De kleine prinses heeft – in De kleine prinses maakt projectmanagement stoer - bewezen dat ze door haar onbevangen houding in staat is om lastige projecten te managen. Op foundation van deze reputatie vraagt professor Wijsman, een vriend van haar voormalige opdrachtgever Otto de Graaf, haar om een uit de hand gelopen undertaking verder te leiden, undertaking C.

Download e-book for kindle: Een heel leven (Dutch Edition) by Robert Seethaler,Liesbeth van Nes

Een heel leven gaat over de arbeider Andreas Egger. Een guy die liefheeft, treurt en droomt, en die aan het eind van zijn leven met verbazing terugblikt op alles wat hij heeft meegemaakt. Sinds verschijnen staat de roman onafgebroken in de bestsellerlijsten en Robert Seethaler werd door de Duitse boekhandel verkozen tot auteur van het jaar.

Aan alle jongens van wie ik hield (Dutch Edition) by Jenny Han,Ellis Post uiterweer,Ellis Post-Uiterweer,Anna PDF

Elke keer dat Lara Jean verliefd is en het draait weer op niks uit, schrijft ze een short aan de desbetreffende jongen om de periode af te sluiten. Ze stort haar hart uit, adresseert de envelop, doet hem dicht. .. en stopt de short in een doos die ze bewaart onder haar mattress. Totdat op een dag de doos weg is, en alle brieven ook.

Liefde (Mijn strijd) (Dutch Edition) - download pdf or read online

Nadat Karl Ove Knausgård zijn vriendin verlaten heeft vertrekt hij eenzaam en gedeprimeerd naar Stockholm. Voor hij het weet heeft hij niet alleen de nieuwe liefde van zijn leven ontmoet, maar loopt hij door Stockholm met zijn pasgeboren dochter in de kinderwagen. Hij lijkt maar geen grip te kunnen krijgen op deze nieuwe ontwikkelingen.

Extra info for 8erlijk Management (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

8erlijk Management (Dutch Edition) by Guido Thys


by George
4.2

Rated 4.58 of 5 – based on 9 votes