Download e-book for iPad: Aan alle jongens van wie ik hield (Dutch Edition) by Jenny Han,Ellis Post uiterweer,Ellis Post-Uiterweer,Anna

By Jenny Han,Ellis Post uiterweer,Ellis Post-Uiterweer,Anna Post Uiterweer

ISBN-10: 9048831210

ISBN-13: 9789048831210

Elke keer dat Lara Jean verliefd is en het draait weer op niks uit, schrijft ze een short aan de desbetreffende jongen om de periode af te sluiten. Ze stort haar hart uit, adresseert de envelop, doet hem dicht... en stopt de short in een doos die ze bewaart onder haar mattress. Totdat op een dag de doos weg is, en alle brieven ook. Ze blijken te zijn gepost, inclusief de laatste, die gericht used to be aan Josh, het vriendje van haar oudere zus.

Show description

Read Online or Download Aan alle jongens van wie ik hield (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Download PDF by Nicoline Mulder,Fokke Wijnstra,Van Haren Publishing: De kleine prinses en de chaos in het project (Dutch Edition)

De kleine prinses heeft – in De kleine prinses maakt projectmanagement stoer - bewezen dat ze door haar onbevangen houding in staat is om lastige projecten te managen. Op foundation van deze reputatie vraagt professor Wijsman, een vriend van haar voormalige opdrachtgever Otto de Graaf, haar om een uit de hand gelopen venture verder te leiden, undertaking C.

Read e-book online Een heel leven (Dutch Edition) PDF

Een heel leven gaat over de arbeider Andreas Egger. Een guy die liefheeft, treurt en droomt, en die aan het eind van zijn leven met verbazing terugblikt op alles wat hij heeft meegemaakt. Sinds verschijnen staat de roman onafgebroken in de bestsellerlijsten en Robert Seethaler werd door de Duitse boekhandel verkozen tot auteur van het jaar.

Read e-book online Aan alle jongens van wie ik hield (Dutch Edition) PDF

Elke keer dat Lara Jean verliefd is en het draait weer op niks uit, schrijft ze een short aan de desbetreffende jongen om de periode af te sluiten. Ze stort haar hart uit, adresseert de envelop, doet hem dicht. .. en stopt de short in een doos die ze bewaart onder haar mattress. Totdat op een dag de doos weg is, en alle brieven ook.

Download e-book for kindle: Liefde (Mijn strijd) (Dutch Edition) by Karl Ove Knausgård,Marianne Molenaar

Nadat Karl Ove Knausgård zijn vriendin verlaten heeft vertrekt hij eenzaam en gedeprimeerd naar Stockholm. Voor hij het weet heeft hij niet alleen de nieuwe liefde van zijn leven ontmoet, maar loopt hij door Stockholm met zijn pasgeboren dochter in de kinderwagen. Hij lijkt maar geen grip te kunnen krijgen op deze nieuwe ontwikkelingen.

Additional resources for Aan alle jongens van wie ik hield (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Aan alle jongens van wie ik hield (Dutch Edition) by Jenny Han,Ellis Post uiterweer,Ellis Post-Uiterweer,Anna Post Uiterweer


by Edward
4.3

Rated 4.72 of 5 – based on 22 votes