Download PDF by Remko van der Pols,Yvette Backer: BiSL® - Pocketguide – 2de herziene druk (Best Practice

By Remko van der Pols,Yvette Backer

ISBN-10: 9087537042

ISBN-13: 9789087537043

BiSL®, enterprise info companies Library, is het framework voor enterprise informatiemanagement. Dit is de 2de druk van het boek met de beschrijving van het BiSL Framework. Het meest in het oog lopende verschil met de eerste druk is dat
de termen `functioneel beheer en `informatiemanagement in de titel zijn vervangen door één nieuwe time period: `business informatiemanagement. De inhoud is verder niet in essentiële
zin gewijzigd; wel zijn onduidelijkheden en foutjes verbeterd en is er additional aandacht besteed aan consistente schrijfwijze van begrippen in de tekst en figuren.

BiSL geeft invulling aan de processen en activiteiten die noodzakelijk zijn om de informatievoorziening vanuit de enterprise, dat wil zeggen vanuit gebruikers- en bedrijfsoptiek te sturen. Het is een samenhangend framework, met aandacht voor zowel uitvoerende, sturende en richtinggevende processen, alsmede voor de onderlinge relaties.

Deze pocketguide heeft als doel om inzicht te geven in het framework BiSL, te schetsen hoe enterprise informatiemanagement in de praktijk wordt uigevoerd en hoe BiSL daarbij van nut kan zijn. Om dit zichtbaar te maken worden de processen van company informatiemanagement geschetst aan de hand van een case die door het hele boek heen loopt.

Show description

Read Online or Download BiSL® - Pocketguide – 2de herziene druk (Best Practice Series) (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download e-book for iPad: De kleine prinses en de chaos in het project (Dutch Edition) by Nicoline Mulder,Fokke Wijnstra,Van Haren Publishing

De kleine prinses heeft – in De kleine prinses maakt projectmanagement stoer - bewezen dat ze door haar onbevangen houding in staat is om lastige projecten te managen. Op foundation van deze reputatie vraagt professor Wijsman, een vriend van haar voormalige opdrachtgever Otto de Graaf, haar om een uit de hand gelopen undertaking verder te leiden, undertaking C.

Download e-book for kindle: Een heel leven (Dutch Edition) by Robert Seethaler,Liesbeth van Nes

Een heel leven gaat over de arbeider Andreas Egger. Een guy die liefheeft, treurt en droomt, en die aan het eind van zijn leven met verbazing terugblikt op alles wat hij heeft meegemaakt. Sinds verschijnen staat de roman onafgebroken in de bestsellerlijsten en Robert Seethaler werd door de Duitse boekhandel verkozen tot auteur van het jaar.

New PDF release: Aan alle jongens van wie ik hield (Dutch Edition)

Elke keer dat Lara Jean verliefd is en het draait weer op niks uit, schrijft ze een short aan de desbetreffende jongen om de periode af te sluiten. Ze stort haar hart uit, adresseert de envelop, doet hem dicht. .. en stopt de short in een doos die ze bewaart onder haar mattress. Totdat op een dag de doos weg is, en alle brieven ook.

Read e-book online Liefde (Mijn strijd) (Dutch Edition) PDF

Nadat Karl Ove Knausgård zijn vriendin verlaten heeft vertrekt hij eenzaam en gedeprimeerd naar Stockholm. Voor hij het weet heeft hij niet alleen de nieuwe liefde van zijn leven ontmoet, maar loopt hij door Stockholm met zijn pasgeboren dochter in de kinderwagen. Hij lijkt maar geen grip te kunnen krijgen op deze nieuwe ontwikkelingen.

Extra resources for BiSL® - Pocketguide – 2de herziene druk (Best Practice Series) (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

BiSL® - Pocketguide – 2de herziene druk (Best Practice Series) (Dutch Edition) by Remko van der Pols,Yvette Backer


by Paul
4.4

Rated 4.17 of 5 – based on 32 votes