Download PDF by Eoin Colfer,Mireille Vroege: De laatste beschermer (Artemis Fowl) (Dutch Edition)

By Eoin Colfer,Mireille Vroege

ISBN-10: 9000313848

ISBN-13: 9789000313846

Opal Koboi, de aartsrivaal van het criminele meesterbrein Artemis chicken, is weer allesverwoestend bezig. Deze verdorven elf heeft de dode elfenkrijgers die zich onder Huize poultry bevonden weer tot leven gewekt. Hun geest heeft bezit genomen van Artemis jongere broertjes en van Juliet, de zus van Butler.
Artemis en Holly doen hun uiterste top om rooster buiten spel te zetten en Opal Koboi uit te schakelen. Als dat niet lukt, is alles verloren en zal de wereld ten onder gaan.

Show description

Read Online or Download De laatste beschermer (Artemis Fowl) (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

De kleine prinses en de chaos in het project (Dutch Edition) by Nicoline Mulder,Fokke Wijnstra,Van Haren Publishing PDF

De kleine prinses heeft – in De kleine prinses maakt projectmanagement stoer - bewezen dat ze door haar onbevangen houding in staat is om lastige projecten te managen. Op foundation van deze reputatie vraagt professor Wijsman, een vriend van haar voormalige opdrachtgever Otto de Graaf, haar om een uit de hand gelopen undertaking verder te leiden, venture C.

Read e-book online Een heel leven (Dutch Edition) PDF

Een heel leven gaat over de arbeider Andreas Egger. Een guy die liefheeft, treurt en droomt, en die aan het eind van zijn leven met verbazing terugblikt op alles wat hij heeft meegemaakt. Sinds verschijnen staat de roman onafgebroken in de bestsellerlijsten en Robert Seethaler werd door de Duitse boekhandel verkozen tot auteur van het jaar.

New PDF release: Aan alle jongens van wie ik hield (Dutch Edition)

Elke keer dat Lara Jean verliefd is en het draait weer op niks uit, schrijft ze een short aan de desbetreffende jongen om de periode af te sluiten. Ze stort haar hart uit, adresseert de envelop, doet hem dicht. .. en stopt de short in een doos die ze bewaart onder haar mattress. Totdat op een dag de doos weg is, en alle brieven ook.

Read e-book online Liefde (Mijn strijd) (Dutch Edition) PDF

Nadat Karl Ove Knausgård zijn vriendin verlaten heeft vertrekt hij eenzaam en gedeprimeerd naar Stockholm. Voor hij het weet heeft hij niet alleen de nieuwe liefde van zijn leven ontmoet, maar loopt hij door Stockholm met zijn pasgeboren dochter in de kinderwagen. Hij lijkt maar geen grip te kunnen krijgen op deze nieuwe ontwikkelingen.

Additional resources for De laatste beschermer (Artemis Fowl) (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

De laatste beschermer (Artemis Fowl) (Dutch Edition) by Eoin Colfer,Mireille Vroege


by Jason
4.4

Rated 4.56 of 5 – based on 34 votes