De spiegelwereld van Melody Black (Dutch Edition) by Gavin Extence,Barbara de Lange PDF

By Gavin Extence,Barbara de Lange

ISBN-10: 9044622838

ISBN-13: 9789044622836

Het begint allemaal, zoals dat wel vaker gebeurt, met een lijk. Abigail wilde alleen even een blik tomaten lenen bij de buurman, maar toen hij niet opendeed en ze zijn flat binnenging trof ze zijn dode lichaam aan. Dat was once even schrikken.

Tenminste, dat zou je verwachten.

Nu kan ze alleen nog maar denken dat alles wat er vervolgens gebeurde nooit gebeurd was once als ze die woensdagavond gewoon thuis was once gebleven bij haar vriend en niet bij Simon had aangeklopt voor tomaten.

Dan had ze nooit een luxesuite in een vijfsterrenhotel genomen.
Dan was once ze niet doorgedraaid.
Dan had ze Melody Black nooit ontmoet.

In De spiegelwereld van Melody Black laat Gavin Extence op een fijnzinnige en originele manier zien hoe dun de lijn is tussen normaal en niet normaal, en hoe het dagelijks leven in een hoog pace flink uit de hand kan lopen.

Gavin Extence (1982) debuteerde in 2013 met Het universum tegen Alex Woods, dat een van de meest geliefde en besproken Engelse debuten werd van het jaar. Extence received hiermee de Writer’s Guild top ebook, de Waverton sturdy learn Award, het boek werd genomineerd voor de Desmond Elliott Prijs, uitgekozen tot BBC Radio 2 Bookclub learn, een Amazon most sensible booklet en de vertaalrechten werden verkocht in twintig landen. De spiegelwereld van Melody Black is zijn tweede roman.

Show description

Read or Download De spiegelwereld van Melody Black (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

De kleine prinses en de chaos in het project (Dutch Edition) by Nicoline Mulder,Fokke Wijnstra,Van Haren Publishing PDF

De kleine prinses heeft – in De kleine prinses maakt projectmanagement stoer - bewezen dat ze door haar onbevangen houding in staat is om lastige projecten te managen. Op foundation van deze reputatie vraagt professor Wijsman, een vriend van haar voormalige opdrachtgever Otto de Graaf, haar om een uit de hand gelopen venture verder te leiden, undertaking C.

Robert Seethaler,Liesbeth van Nes's Een heel leven (Dutch Edition) PDF

Een heel leven gaat over de arbeider Andreas Egger. Een guy die liefheeft, treurt en droomt, en die aan het eind van zijn leven met verbazing terugblikt op alles wat hij heeft meegemaakt. Sinds verschijnen staat de roman onafgebroken in de bestsellerlijsten en Robert Seethaler werd door de Duitse boekhandel verkozen tot auteur van het jaar.

Aan alle jongens van wie ik hield (Dutch Edition) by Jenny Han,Ellis Post uiterweer,Ellis Post-Uiterweer,Anna PDF

Elke keer dat Lara Jean verliefd is en het draait weer op niks uit, schrijft ze een short aan de desbetreffende jongen om de periode af te sluiten. Ze stort haar hart uit, adresseert de envelop, doet hem dicht. .. en stopt de short in een doos die ze bewaart onder haar mattress. Totdat op een dag de doos weg is, en alle brieven ook.

Get Liefde (Mijn strijd) (Dutch Edition) PDF

Nadat Karl Ove Knausgård zijn vriendin verlaten heeft vertrekt hij eenzaam en gedeprimeerd naar Stockholm. Voor hij het weet heeft hij niet alleen de nieuwe liefde van zijn leven ontmoet, maar loopt hij door Stockholm met zijn pasgeboren dochter in de kinderwagen. Hij lijkt maar geen grip te kunnen krijgen op deze nieuwe ontwikkelingen.

Additional info for De spiegelwereld van Melody Black (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

De spiegelwereld van Melody Black (Dutch Edition) by Gavin Extence,Barbara de Lange


by David
4.1

Rated 4.01 of 5 – based on 35 votes